
|

Alle genoemde prijzen zijn aan
wijzigingen onderhevig, dus
onder voorbehoud.
|
|
|
|
Cateringarrangementen: Warme buffetten
Warm buffet "Langs het Tuinpad"
Pasteitje
Kipragout met champignons in een romige witte wijnsaus met tuinkruiden
Overheerlijke Goulash
Goed gekruid rundvlees in een krachtige saus met tomaten, paprika's, grof gesneden rode uien en uitgebakken spek
Lekkere spiesjes
Blokjes varkensvlees aan een spies geregen met paprika's en uien, hierbij een pikante tomatensaus
Feestmaaltijd Royal
Kleine lamsgehaktballetjes met een heerlijke stroganoff roomsaus
Groenterijst met kummel en kruidnagelen
Gefrituurde dauphine aardappeltjes
Broccoli met geschaafde amandelen
Geglaceerde worteltjes en fijne doperwten
Appelcompote met abrikozen
Brosse ijsbergsla met partjes tomaat
Venkelsalade met sinaasappel
Rauwkostsalade met rozijnen
Komkommersalade met dille
Franse dressing
Knoflook yoghurt dressing
Kerrie mayonaise
Prijs: € 16,50 per persoon
Warm buffet "Bloys van Treslong"
Gigot d'agneau Provencale
Lamsbout gemarineerd in rode en witte wijn met knoflook en Provençaalse kruiden
Cohon de lait Saint fortunat
Speenvarken in maderasaus met levertjes
Rollade de dindonneau Curacao
Jonge kalkoen rollade wordt gebraden in de oven en geserveerd met een exotische vruchtensaus
Poitrine de veaufarcie Pont Neuf
Kalfsborst met mild gekruid kalfsgehakt, walnoten en paprika
Stoofpeertjes in rode wijnsaus
Venkel met hamsnippers en Béchamelsaus
Broccoli met geschaafde amandelen
Geglaceerde jonge worteltjes
Gebakken krielaardappelen
Gefrituurde aardappel kroketjes
Aardappelpuree met kaas
Appelcompote met abrikozen
Knapperige ijsbergsla met tomaten
Komkommersalade met dille
Gemengde rauwkostsalade
Ananas - mais salade
Aardappelsalade met spek
Wortel-knolselderij salade
Italiaanse dressing
Rode wijnazijn, olie, vleugje knoflook, zout, peper en gehakte tuinkruiden
Bieslooksaus
Zure room en magere yoghurt met gehakte bieslook
Roquefort dressing
Exquise dressing op basis van roquefort kaas
Prijs: € 22,00 per persoon
Warm buffet "Columbus"
Sopa de frijol Mexicana
bruine bonensoep met paprika, chili en vlees
Butterfly pork
stoofgerecht met varkensfilet
Alligatorstew
originele alligator in een veloutesaus met prei
Pepperpot
stoofpot van kip-, varkens-, en rundvlees
Pionas
gehaktballetjes met banaan en tomaat
Curried lamb
lamsvlees in een pikante currysaus
Hamburgers
originele Amerikaanse hamburgers van rundvlees
Spare ribs
twee soorten heerlijk gekruide spareribs, original en spicey
Papa’s à la Huancaina
gestoofde knoflookaardappeltjes
Jambolaya Cayun
rijst met ham, andouille, spek, garnalen en kip
Arroz verde
gekookte rijst met groene paprika
Frijoles rancheros
pikante groenten, kikkererwten, maïs, rode en groene bonen, uien en galapeno pepers
Baked red beans
karakteristieke Cajun rode bonen schotel
Diverse sauzen en garnituur
Breekbrood, stokbrood en kruidenboter
Prijs: € 27,00 per persoon
Warm buffet "Admiraal Tromp"
Boeuf Stroganoff
Zeer malse biefstukreepjes met heerlijke
cognac en milde wodka in een pikante saus.
De basis van deze saus wordt gevormd door
reepjes rookspek, paprika en augurkjes.
Alles op smaak gebracht met verse kruiden
en specerijen.
Roulade de dindonneau Rohan
Jonge kalkoenrollade, wordt gebraden in de
oven, afgeblust met perzik-likeur en room,
afgemaakt met schijfjes perzik.
Filet de porc Arles
Getranceerde varkenshaas geserveerd met een tomaten - Béarnaisesaus.
Paupiettes de veau Commandeur
Kalfslapjes met mager kalfsgehakt in een romige velouté-saus, geparfumeerd met droge vermouth en op smaak gebracht met gehakte tuinkruiden, knoflook, Worchester en kappertjes
Sperzieboontjes met goudgele maïskorrels
Venkel met kaassaus
Stoofpeertjes in rode wijnsaus
Rösti aardappelen
Aardappelpuree met tuinkruiden en krokant gebakken spek
Wortelsalade met rozijnen, komkommersalade
Gemengde groene salade, Mexicaanse bonensalade
Paprika-uien salade, Koolsalade
Thousand Islands dressing
mayonaise, tomatenketchup, fijngesneden paprika's, ui en augurk afgemaakt met gehakte tuinkruiden
Roquefort dressing
Exquise dressing op basis van Roquefort kaas
Frambozen azijn dressing
Een delicate dressing op frambozenbasis
Prijs: € 32,00 per persoon
Warm buffet "Karel Doorman"
Baron de veau Flotte d'Argent
Gebraden kalfsbout, gegarneerd met een lichte saus waarin port en reuze champignon
de boventoon voeren.
Roulade de Prince Orloff
Schijven kruidige rollade worden bedekt met champignons, dan overgoten met een romige blonde uiensaus en met kaas gegratineerd
Entrecotte de Dyon au poivre vert
Een tussenribstuk wordt met pittige mosterd en kruiden bestreken en in de oven gebraden. Een romige groene pepersaus maakt het geheel af.
Filet de porc Zingara
Getrancheerde varkenshaasjes met een saus van witte wijn, julienne ham en ossentong met cayennepeper
Stoofpeertjes in een sinaasappelsaus
Maïs met zeer fijne doperwtjes
Parijse worteltjes
Ratatouille
Aardappelpuree met walnoten
Krielaardappelen met peterselie en boter
Rösti aardappelen
Gegratineerde aardappelen met room en kaas
Appelcompote met rozijnen
Salade fantasie van diverse slasoorten
Komkommersalade met yoghurt en een vleugje knoflook
Mexicaanse bonensalade
Tomatensalade met lente uitjes
Taugé salade
Venkelsalade met sinaasappel
Thousand islands dressing
Frambozenazijndressing
Yoghurt sinaasappel dressing
Prijs: € 35,00 per persoon
Warm buffet "Zeeland"
Moules de Zéelande
Gebakken mosselen met paprika, uitjes,champignon en kerriekruiden
Filet de sole Veronique
Tongfilets in een witte wijnsaus, met muskaatdruiven
Crevettes ou Langostines
Grote krokante garnalen in een kreeftensaus afgeblust met whisky
Anguille au vert a la flamande
Paling in ‘t groen op z’n Vlaams, een heerlijke paling stoofpot, met spinazie, uien en sjalotten
Tonijnsalade
In z’n geheel Gepocheerde zalm
Broccoli met geschaafde amandelen
Geglaceerde jonge worteltjes
Witte rijst
Gefrituurde aardappel kroketjes
Aardappelpuree met kaas
Stoofpeertjes in rode wijnsaus
Knapperige ijsbergsla met tomaten
Komkommersalade met dille
Gemengde rauwkostsalade
Ananas - mais salade
Wortel-knolselderij salade
Italiaanse dressing
Rode wijnazijn, olie, vleugje knoflook, zout, peper en gehakte tuinkruiden
Bieslooksaus
Zure room en magere yoghurt met gehakte bieslook
Roquefort dressing
Exquise dressing op basis van roquefort kaas
Prijs: € 38,50 per persoon
|
|
|