Huwelijkslocaties.nl  




    Alle genoemde prijzen zijn aan
    wijzigingen onderhevig, dus
    onder voorbehoud.
Cateringarrangementen: Warm/koud buffetten

Warm/koud buffet "Gerard van Voorne"

Koude Gerechten
In zijn geheel gepocheerde Noorse zalm
Terrine van gerookte IJsselmeerpaling
Op beukenhout gerookte haai. (Schillerlocken)
Gerookte makreel met zwarte pepertjes en fijne tuinkruiden
Hollandse nieuwe haring met fijn gehakte uitjes
Aan het buffet getrancheerde gerookte heilbot
Gamba's in een oosterse zoetzure saus

Vleesspiegel met verschillende soorten vlees o.a.:
rosbief, fricandeau, Ardennerham met meloen
Gebraden varkensfilet gevuld met notenfarce
Gebraiseerde ossentong omringd door tarteltjes en
gevuld met een romige paté

Huzarensalade gegarneerd met ham en asperges
Ansjovissalade met aardappelen en brunoise van appel
Gerookte zalmflinters met een julienne van komkommer.
Salade van maïskip omgeven door gebakken kipsticks

Prijs: € 29,00 per persoon


Warm/koud buffet "Piet Hein"

Gigot d'agneau de Vence
Gebraden lamsbout met een fluwelige witte wijn/mosterd saus.
Fruits de mer Méditerranée
Middellandse zee visschotel
Filet de dinde Sandokan
Gebraden kalkoenfilet met Bengaalse Chutneysaus
Bitokes Bombay
rundergehaktballetjes in pikante kerriesaus met cashewnoten

Aardappelkroketjes en gele rijst

Salades
Mais salade
Paprika-uien salade
Selderij-ananassalade
Komkommersalade

Maquereau au poivre
Gerookte peper-makreel
Oeufs farcis
Met kruidige ham-mousse gevulde eieren
Tomates farcis au thon
Tomaten gevuld met een tonijn farce
Pâté Jardiniëre
tuinkruiden paté met groene aspic

Vruchten garnituur
Een fantasie van verse uitgesneden meloen

Thousand Islands dressing
mayonaise, tomatenketchup, fijngesneden paprika's, ui en augurk afgemaakt met gehakte tuinkruiden
Roquefort dressing
Exquise dressing op basis van Roquefort kaas
Frambozen azijn dressing
Een delicate dressing op frambozenbasis

Prijs: € 30,00 per persoon


Warm /koud buffet "Kogeloven"

Charcuterie buffet
Argetijnse rib-eye gemarineerd met grove zaanse mosterd,
mosterdzaadjes en verse kervel.
Frisse kalkoensalade met bleekselderij en sinaasappelpartjes.
Exotische meloensalade met flinters Ardennerham
Op Aziatische wijze gesauteerde varkenshaas met taugé, komkommer en babi-pangang saus.
Quiche van ham en prei.

Warm gedeelte
Met duxelles gevulde kuikenborst in shi-také saus.
In hooi gaar- gebroeide gesneden lamsbout, warm geserveerd in een kruidensaus.
Shoarma met pittabroodjes en verschillen sausen.

Kaasplank
Een selectie van binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met vers fruit en noten assortiment.

Fruit de Mer
Gerookte Schotse zalm, omgeven door een mousse van Noorse zalm afgemaakt met fijn gehakte dille, créme fraiche en een vleugje Pernod.
Salade van gerookte heibot met venkel.
Hollandse zoute haring op Noorse wijze ingelegd met taptemelk, fijn gehakte bieslook, slagroom en citroensap.
Tulband van gepocheerde vissoorten op een bedje van spinazie. Salade Neptunes, luchtige salade van diverse vissoorten; St Jacob schelp, inktvis, garnalen en mosselen.

Warm gedeelte
Gestoofde IJsselmeerpaling met geknipte peterselie. Met zalm gevulde scholfilet in een Noilly-Prat saus.

Crudite’s en salade buffet
Huzarensalade gegarneerd met gevulde eieren en tomaten met hammousse.
Bonte champignonsalade met roomsaus en bieslook.
Parijse aardappelsalade a la Lyonaise.
Luchtige ratatouille bestaande uit verschillende soorten seizoen groenten in tomaten-vinaigrettes.
Stokbrood, room en kruidenboter

Prijs: € 30,00 per persoon


Warm/koud buffet de Hoofdwacht

koude gerechten
In zijn geheel gepocheerde zalmforel.
Gebakken zeeduivel op een bedje van spinazietaart met een citroendressing.
Aan het buffet getrancheerde zalmfilet.
Tompouche van Jaby's en Langoustinestaartjes.
Gefileerde gerookte IJsselmeerpaling.
Gepocheerde tongrolletjes met tartaar en zalm.
Hollandse nieuwe haring met fijn gehakte uitjes.
Eclairs gevuld met forelmousse.
Huisgemaakte paté en Croute met een vossebessensaus
Gebraden eendenborstfilet met tuinkruiden en frambozendressing.
Licht gerookte Parmaham met meloenflinters.
Rollade van wildzwijn.
Kalfsfilet "Gordon Bleu";
met kruidenroomkaas gevulde lende.

Salade Bratislava
salade van groene asperges, paprika, julienne van aardappel en ham.
Jumbococktail van Hollandse garnalen.
Salade Zeelande
salade van schaal- en schelpdieren uit de Zeeuwse wateren.
Salade Dindonneau
salade van kalkoenjulienne,die luchtig is vermengd met verschillende slasoorten.
Huzarensalade gegarneerd met hamrolletjes en asperges.

Stokbrood, room en kruidenboter

Prijs: € 34,00 per persoon

Optioneel: Warme gerechten extra p.p. € 11,00
Garnalen in een zachte kreeftensaus, afgeblust met franse cognac.
Rijstbuideltjes gevuld met delicate vis.
Mixed Grill: kalkoen tournedos, varkenshaasmedaillons in een Calvadossaus
met gesmoorde Appelen.
Riz Pilaw met pommes Anna.
(Aardappelschijfjes uit de oven)


Warm/koud buffet "Oostvoorne"

Koude gerechten:
Gepocheerde hele Noorse zalm
Palingterrine, gegarneerd, door Grevelingse palingfilets
Gerookte beekforel filet
Hollandse nieuwe haring met fijn gehakte uitjes
Spiegel met getrancheerde gerookte zalmfilet, gegarneerd met div. makreel.
Jumbococktail van Stellendamse en Noorse garnalen gegarneerd met rivierkreeftjes
Een creatie van diverse soorten patés en fijne noten
Tomaten gevuld met garnalen en zalmmousse
Ardennerham met meloenschuitjes
Gebraden kalkoenfilet, gevuld met een pittige kaascrème
Ossenhaas met kervel en mosterd gemarineerd
Gevulde eieren op een bed van vleessalade
Huzarensalade gegarneerd met ham en asperge’s
Tortellinisalade met Ossentong en Bretonse ham
Tonijnsalade

Warme gerechten
Quenelles Garnalen in een kreeftensaus
Gestoofde paling
Lamsbout in een honing- tijmsaus
Varkensfilet in een saus met gekonfijte sjalotjes
Kipfiletreepjes in een saus van grotchampignons
Gegratineerde aardappelschijfjes uit de oven
Witte rijst met saffraan.

Ravigottesaus
Cocktailsaus
Breekbrood, stokbrood, gezouten room en kruidenboter

Prijs: € 35,00 per persoon


Charcuterie Buffet

Gerookte boerenham geserveerd met meloen.
Een keur van pasteien en div. buitenlandse worstsoorten. Een frisse ham-preisalade. Brabantse schotel met gekookt spek en gekookte ribbetjes.
Salade Carmen, met kip, paprika en Spaanse pepertjes.

Warm gedeelte
Pikant gekruide gehaktballetjes in een pittige tomatensaus. Fricassee van kalkoen, met taugé, sesamzaad en sojasaus
Paëlla, spaans rijst gerecht met vis en schelpdieren.
In de oven bereidde aardappelgratin
Fruit de Mer buffet
Hollandse nieuwe haring met fijne gehakte uitjes.
Luchtige salade met forel, rode ui en veldsla.
Salade Mediterrane, met diverse schaal- en schelpdieren. Op het buffet getrancheerde gerookte heilbot.
Gerookte makreelfilet, naturel, met zwarte pepertjes en fijne tuinkruiden.
Cocktail van garnalen met tomaat concassé

Crudite's en salade buffet
Bonte salade van kidneybeans geserveerd met taco's.
Huzarensalade gegarneerd met gevulde eieren en gevulde tomaten met hammousse. Frisse rauwkostsalade.
Aardappelsalade met gebakken spekjes en knoflook. Waldorfsalade met stukjes appel en walnoten.
Tal van enkelvoudige salades zoals, komkommer, wortel- en tomatensalade in een verfijnde dressing

Stokbrood, room en kruidenboter

Prijs: € 30,50 per persoon


Warm /koud buffet "Steene Baeken"

Charcuterie buffet
Gerookte Ardennerham en lachschinken en meloen.
Een keur van pasteien en patés zoals kalfsvleesterrine, wild zwijnterrine, paddestoelenterrine en paté en croute met een verfijnde Cumberlandsaus.
Vleessalade Sevilla met Rosbief en gekookte ham.
Kaas-salami salade met tortellini.

Warm gedeelte
In een mengsel van honing en tijmgemarineerde gebraden beenham,
getrancheerd uit de beenklem.
Kipsaté in een romige pindasaus.
Op Argentijnse wijze gemarineerde spareribs.
Indische rijst.

Fruit de Mer buffet
Hollandse nieuwe haring met gehakte uitjes.
In dille en zeezout gemarineerde Noorse zalmfilet, getrancheerd op het buffet.
Hollandse garnalen met komkommer en tuinkruiden.
Gerookte duimdikke IJsselmeerpaling.
Zeebanketsalade met eiermie

Warm gedeelte
Een uit lagen opgebouwde lasagne van witvis, tomaat en paprika met een kruidige kaas. Gebakken mosselen met spek en uitjes.

Crudite's en salade buffet
Huzarensalade gegarneerd met gevulde eieren en gevulde tomaten met hammousse.

Rauwkostsalade met ijsbergsla, radijsjes, komkommer, tomaten en french dressing.

Duitse aardappelsalade met diverse worstsoorten.

Balkansalade met paprika's.

Tal van enkelvoudige salades zoals rettich, wortel en gesmoorde courgette

Stokbrood, room en kruidenboter.

Prijs: € 25,50 per persoon


Warm/koud buffet "Jacoba van Beieren"

Koude gerechten
In zijn geheel gepocheerde Noorse zalm.
Gerookte makreel met zwarte pepertjes en fijne tuinkruiden.
Garnalenparfait met Hollandse garnalen.
Hollandse nieuwe haring met fijn gehakte uitjes.
Getrancheerde gerookte heilbot-filet.
Zoetzure mosselsalade in kerry-dillesaus.
Gebraden varkensrollade, huisgemaakte pate,
geserveerd met een verfijnde Cumberlandsaus.
Quiche Lorraine met prei en Bretonse ham.

Gevogelte-salade met Aziatische rijst, omgeven
door gesauteerde kuikenborst flinters.

Chilisalade met kidneybeans en uitgebakken spekjes.
Huzarensalade gegarneerd met hamrolletjes en asperges

Warme gerechten
Gebakken mosselen met spek en uien.
Gebraden varkensfiletreepjes en shoarmakruiden en verse paprika.
Gebraden kalkoenfilet met taugé in sojasaus.
Hongaarse goulash a la minute.
Opgebakken gele rijst met doperwten.

Bijgerechten
Breekbrood
Stokbrood, roomcrackers
Gezouten roomboter en kruidenboter

Prijs: € 25,00 per persoon


Warm/koud Buffet "mondiaal Carrousel"

Kaasplank
Een selectie van binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met vers fruit en noten assortiment.

Fruit de Mer buffet
Een palet van Grevelingen paling filets gegarneerd met gerookte zalm.
Jumbococktail van Noorse garnalen
Mosselen ingelegd op Zeeuwse wijze
Hollandse nieuwe haring met gehakte uitjes.
Rolmops; Hollandse zure haring met augurk
Een palet van gerookte makreel, met pepertjes en tuinkruiden.
Crudite’s en salade buffet
Huzarensalade gegarneerd met gevulde eieren en tomaten met hammousse
Duitse aardappelsalade met diverse worstsoorten
Exotische meloensalade met flinters Ardennerham
Rauwkostsalade met ijsbergsla, radijsjes, komkommer, tomaten en french dressing.

Het buffet carrousel, zegt het al, kunt u draaien. U kunt in dit buffet zelf een keuze maken uit de warme gerechten.

Warm gedeelte Indisch
Kipfiletsaté in een romige pindasaus
Rempeng balletjes
Babi ketjap
Nasi goreng, Atjar, Sambal en kroepoek

Of:

Warm gedeelte vleesgerechten( 2 soorten)
Ossenhaas of Kipfilet of Varkenshaas of Spareribs of Kalfsmedaillons of Kalkoenfilet of Varkensfricandeau of Goulash
Geserveerd met gebakken aardappeltjes, friet of rijst.
Een keur aan groente’s en sausjes

Stokbrood, room en kruidenboter

Prijs: € 28,00 per persoon





 
Copyright © 2008 Partyservice Nederland