Huwelijkslocaties.nl  
    Alle genoemde prijzen zijn aan
    wijzigingen onderhevig, dus
    onder voorbehoud.
Fort Sabina - Dinteloord

Deze locatie leent zich uitermate voor diverse gelegenheden, een vergadering, een product presentatie, maar ook voor diverse themafeesten. De ruimte is voorzien van vloerverwarming en de sfeer brengen wij er verder in.

De locatie ligt aan de rand van het Volkerak, op een 20 minuten rijden van Rotterdam, Dordrecht of Breda. Auto's kunnen in de omgeving worden geparkeerd, met een luxe touringcar, kunt u tot 150 mtr voor het Fort komen.

Het fort behoort samen met nog 2 andere forten tot een verdedigingslinie, "De Stelling van het Hollands diep". De andere forten zijn ook locaties van ons, namelijk fort de Hel en fort Prins Frederik. Het is door de Fransen begin 1800 gebouwd en bestond uit een Tour Modele, met daarom heen een aarden wal.

Later, zo rond 1880 is het fort uitgebreid en in zijn geheel gewijzigd. Tevens werd er een torpedo loods gebouwd. In 1926 is het fort uit dienst genomen en is dus nu te gebruiken als evenement locatie.

Op het Fort kunt u genieten van de diverse culinaire hoogstandjes van onze koks, een luxe diner of een thema buffet, passend bij het entertainment. Na inventarisering van uw wensen, zullen wij u een passend en culinair voorstel doen.

Capaciteit: tot 350 personen« Terug naar overzicht


 
Copyright © 2008 Partyservice Nederland