Huwelijkslocaties.nl  
    Alle genoemde prijzen zijn aan
    wijzigingen onderhevig, dus
    onder voorbehoud.
Hal 4 - Rotterdam

Hal 4 bevindt zich op een unieke lokatie; het gebouw is namelijk gevestigd op het voormalige Drinkwaterleidingbedrijf Rotterdam in Rotterdam Kralingen, pal naast de monumentale watertoren en vlak aan de Nieuwe Maas. Het gebouw wordt geflankeerd door diverse waterpartijen en een haventje.

Hal 4 biedt een scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om een (bedrijfs)evenement, een congres, een diner of een TV- of filmopname, de inrichting van de hal laat zich in iedere gewenste vorm gieten, waarbij het 19e eeuwse industriŽle karakter de sfeer bepaald. De maximale capaciteit van de totale locatie is 750 personen, maar ook voor evenementen met een wat intiemer karakter biedt Hal 4 uitstekende mogelijkheden.

In Hal 4 heeft u de beschikking over twee ruimtes, een hal van ca. 400 m2 en een foyer van 120 m2. Bovendien kan er gebruik worden gemaakt van twee kleedkamers, toiletten en douches, een lift, een kassaruimte, een garderobe en een aparte productieruimte, telescooptribune, podium, geluidsinstallatie, projectieapparatuur en een dansvloer. Er is een ruime bar in de hal en in de foyer, zodat alles goed verzorgd kan worden (van een hapje tot een volledig diner).

Capaciteit: 50 - 500 personen (maximale capaciteit van de totale locatie is 750 personen)« Terug naar overzicht


 
Copyright © 2008 Partyservice Nederland